lunes, 18 de diciembre de 2017

Premi NAN 2017

Life Reusing Posidònia ha estat reconegut amb el Premi NAN d'arquitectura i construcció atorgat per el Grup TPI i NAN Arquitectura i Construcció.  L'acte de lliurament va tenir lloc el passat 30 de novembre de 2017 a Barcelona.  

L'arquitecte i director del projecte europeu, Carles Oliver, va recollir el premi al millor projecte de construcció residencial pels14 habitatges de protecció pública de Sant Ferran (Formentera) en nom de l'IBAVI (Institut Balear de l'Habitatge). 




El prototip és l'acció principal del projecte europeu contra el canvi climàtic Life Reusing Posidònia, un projecte de governança ambiental promogut per l'IBAVI i la Direcció General d'Energia i Canvi Climátic  del Govern de les Illes Balear que té l'objectiu d'oferir dades contrastades a totes les administracions amb competències en regulació urbanística o ambiental: ajuntaments, consells, governs autonòmics, governs estatals i a la Comissió Europea. 

El projecte Life Reusing Posidònia pot veure's en una exposició itinerant  que ja ha passat per Formentera, Eivissa, Palma i Maó i en un documental que s'ha emès a la televisió autonòmica IB3 i que també forma part de les exposicions itinerants.

L'exposició vincula patrimoni, arquitectura i medi ambient reclamant la recuperació de l'arquitectura tradicional com a mesura de lluita contra el canvi climàtic i esborra els límits entre disciplines per proposar una mirada global que entén l'habitar com a part de l'ecosistema en el qual vivim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario